pondělí 29. srpna 2016

Yankee Candle haul - Summer sale 2016

Zdravím! Dnes tu mám článek pro všechny milovníky svíček a vosků Yankee Candle. Pro někoho předmětem sběratelské vášně a doslova fetišem, pro další jen setsakramentsky předražené svíčky.

Já stále stojím někde uprostřed a i když sortiment YC považuji za kvalitní, žádné horentní sumy za něj (alespoň prozatím) neutrácím. Moje "sbírka" je malá a už jsem vám ji ukazovala v tomto článku. Také jsem v něm zmínila, že nakupuji téměř výhradě se slevou, protože za plné ceny, mi to opravdu přijde moc. Letos YC přišlo s letními slevami na spoustu vosků, votivek, velkých svící, ale i čajovek a visaček atd. - jediné co mne mrzí je to, že jsem na to přišla pozdě a má oblíbená Honey Glow ve svící již byla beznadějně vyprodaná :-)
Co se týče nakupování YC, momentálně mám 2 votivní svíčky, 10 vosků, 1 střední svíci a 1 velkou svíci a myslím, že mi to na chvíli vydrží. Nechci doma věci kupit a sbírat, chci si je užít, takže všechny svíce a vosky pálím a nedělám z nich lapače prachu, popř. nesyslím někam do krabic. Zkrátka, když už si něco pěkného pořídíte, užijte si tu věc a používejte ji :-)

Jako první vám ukážu mou oblíbenou Honey Glow. Pro votivní svíčku jsem pořídila malý skleněný svícen značky Profissimo (DM drogerie) a je pro svíčku naprosto přesný. Stál jen něco kolem 30,- Kč a je opravdu bezvadný, svíčka do něj naprosto skvěle pasuje, rovnoměrně hoří a je to prostě skvělá věc. K vůni samotné, pro mě je sladce/kořeněná a prostě luxusní vůně. I malá votivka dokáže během chvilky pokoj provonět.

Jako další jsem přibrala votivku White Gardenia. Nezapálená pro mě byla skvostná silná květinová vůně, velmi čistá a přímočará. Bohužel po zapálení se dostavilo zklamání, protože voněla velmi slabě.
Moonlight je pro mě krásná vůně velice svěží pánské kolínské.

Pink Grapefruit je přímočarou citrusovou vůní s hořkými tóny grepu.

Na Olive and Thyme se moc těším. Zřejmě to nebude úplně vůně pro každého, protože není prvoplánově líbivá, ale já se při přičichnutí k ní vracím ve vzpomínkách do naší letošní dovolené na Rhodosu a představuji si ty velké olivové sady, bylinky a slunce.
Serengeti Sunset mne překvapila svou sladkostí a nejvíce v ní cítím tropické ovoce. Uvidíme, jak to rozbalí při zapálení, ovšem i takhle se mi moc líbí.

Ještě bych ráda dodala, že článek není koncipován jako recenze. Spíš se jedná o mé první dojmy, protože, jak je patrné z fotek, zatím pálím jen votivku Honey Glow a zklamáním pro mě byla slabá vůně u White Gardenia. Ostatní na svou chvíli ještě čekají. Musím však říci, že na všechny se moc těším a všechny zakoupené vosky a votivky mi moc voní a s výběrem jsem spokojená. Za celý nákup včetně poplatku za vyzvednutí v Zásilkovně jsem platila 335,- Kč, což mi přijde adekvátní, vzhledem k tomu, jak dlouho mi vždy vosky vydrží.

Pokud byste si i vy chtěli udělat radost tak pozor, slevy jsou již jen do konce měsíce! Krásný den! :-)

8 komentářů:

  1. jeeej krasne si si nakupila :) ti to bude pekne vonat :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. YC mám moc ráda, ale kvůli cenám si kupuju jen vosky. Nejraději mám oranžový Halloweenský

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Halloweenských edicí jsem ještě žádný nezkoušela, uvidím co bude letos v nabídce :-)

      Vymazat
  3. Jeeej Yankee milujeem! Nádherne voňajú <3

    OdpovědětVymazat
  4. Yankee Candle jsou nejlepší svíčky :)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentáře, velmi si jich vážím. :-)