pondělí 4. dubna 2016

Spotřebované produkty leden, únor, březen 2016

Krásný den všem, já snad nepíšu nic jiného než spotřebované produkty :-) Chtěla jsem tento článek zařadit později, ale nakupilo se mi tu více věcí a tak chci názory na ně napsat ještě za čerstva, dokud si vše pamatuju a vybavuju. Ježíšek mi nadělil spoustu nových věcí a dala jsem si za úkol nezačít používat nové, dokud nespotřebuji ty staré. Většinou mám totiž rozpoužívané alespoň tak 3 řasenky, 5 balzámů na rty, 4 šampony a pak mi přijde že nic z toho neubývá, koukněte tedy jak jsem se hecla používat vždy jen jednu věc.

Dětský šampon Johnson´s baby jsem si koupila na doporučení Lukáše Rossbacha, který říkal že pro vlasy je nejlepší jemný dětský šampon. Já většinou kupuji přírodní drogerkové šampony typu Alverde a Alterra apod. a měla jsem dost vysušenou pokožku hlavy, což mi tento jemný šampon dal v celku do kupy, takže určitě můžu doporučit.
Hodnocení: 9/10
Pěna na holení Isana žádný zázrak nebyl a už bych si ji nekoupila. Moc mi vyhovují gely na holení Balea, které dělají bohatou pěnu a krásně voní a tohle byl opak. Vůně se mi nelíbila, byla hrozně chemická a pěna řídká a stékala a navíc brčálová barva. Tohle se nepovedlo, příště už ji nekoupím.
Hodnocení: 3/10
Malý olejíček do koupele Kneipp byl fajn, stačí ho málo a vodu pěkně provoněl i zbarvil. Pokožku ale nijak nehydratoval a znovu bych ho mít nemusela.
Hodnocení: 6/10

Zubní pasta Signal byla fajn, za pár korun fajn pasta, které nemám co vytknout.
Hodnocení: 7/10
Zubní kartáček Curaprox se už stal mým must have a omlouvám se za fotku (já vím měla jsem ho vyměnit dřív :-) ) ale jen jsem chtěla zmínit pro vás, kteří jste ho ještě nezkusili, jděte do něj. Nejlepší a nejšetrnější kartáček jaký jsem kdy měla, kupuji pokaždé znovu a znovu a k běžným už se nechci vracet.
Hodnocení: 10/10
Balea balzám s vůní kakaa byl limitkou a byla jsem ráda že jsem ho dopoužívala, protože nijak extra nehydratoval a ani vůně se mi nelíbila.
Hodnocení: 2/10
Lak na nehty Essence byl ještě z té původní kolekce/várky/jak to napsat :-) a barvička byla krásná ale výdrž tak 2 dny. Teď už mají vylepšenou recepturu takže tento už je z prodeje stažený.
Hodnocení: 3/10

Pudr Dermacol Wet and Dry byl moc fajn. Měl to být pudrový make-up pro aplikaci za mokra i za sucha. Za mokra to absolutně nešlo, chtěla bych vidět jak to v Dermacolu dělali.. každopádně jako pudr byl dobrý. Jemně mletý, hedvábný, na mě perfektně světlounký a trochu i krycí (někdy používám jen samostaně pudr).
Hodnocení: 8/10
Řasenku Max Factor 2000 Calories jsem vždy opěvovala jako jednu z nej, ale poslední dobou mám buď smůlu na nějaké staré vyschlé kusy a nebo změnili složení, nevím. Minimálně 2x už se mi stalo že řasenka po chvíli úplně vyschla takže znovu do koupě už asi nepůjdu a mimo to mám už jiné favority. Dřív pro mě ale byla výborná.
Hodnocení: 5/10 (ačkoli bych dříve dala tak 9/10)
Řasenka Astor Big Boom mi nevyhovovala vůbec. Mega velký kartáček se štětinami celkem od sebe zaručoval spíš slepení než objem. Celkově Astor moc nevyhledávám, neměla jsem u něj zatím štěstí na dobré produkty.
Hodnocení: 5/10

Oba krémy Yves Rocher mi nevyhovovaly. Vzorek jsem dostala k nákupu a celé balení bych nechtěla. Přišlo mi že krémy mi ucpávají póry, mám pocit že ve složení byl i silikon, takže se není čemu divit.
Hodnocení: 2/10
Sérum Alverde s ibiškem a kyselinou hyaluronovou bylo moc fajn. Pro mě ideální na den místo krému. Rychle se vsáklo, hydratovalo, ale pleť nezmastilo takže pro mě ideální. Pod očima mě také nedráždilo. Na mojí mastnější pleť bylo super. Balení s pumpičkou bylo bez chyby.
Hodnocení: 8/10
Tymiánový gel od Nobilis Tilia můžu také doporučit. Konzistencí to byl lehký krém, nádherně bylinkově voněl, hydratoval mě dostatečně, neucpával póry. Používala jsem ho jako denní i noční krém a nevadil mi ani pod očima. Oceňuju balení s pumpičkou které je hygienické a u krémů ho mám nejraději.
Hodnocení: 8/10
Projasňující lipový krém Nobilis Tilia jsem měla jen ve vzorku ale byl také moc příjemný a klidně bych plné balení vyzkoušela. Pro mě ovšem spíš na noc, protože byl na mě mastnější.
Hodnocení: 8/10

Tak to je vše z dnešních spotřebovanců. Zaujal vás některý z produktů?

4 komentáře:

  1. S tím sérem od Alverde musím souhlasit, taky mi vyhovovalo a je za pár korun. káťa

    OdpovědětVymazat
  2. ten tymiánový gel od Nobilisu jsem ted používala asi 14 dní ze vzorku a fakt byl příjemnej, to musím souhlasit, i bod MU bez problému. Měla jsem ještě šalvějový, ten mi vyloženě doporučila kosmetička, ale myslím, že byl ten vzorek nějakej "divnej", bylo to hodně hutné oproti tomu tymiánovému.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Nobilis ještě šalovějové sérum (Biofáze) a přišlo mi že mi ucpává póry, ačkoliv má být právě vhodné při akné. Ještě mu ale zkusím dát šanci, jinak jsem byla s touto značkou převážně spokojená.

      Vymazat

Všem moc děkuji za komentáře, velmi si jich vážím. :-)