středa 16. prosince 2015

Spotřebované produkty listopad + prosinec 2015

Zdravím, jak prožíváte advent? Doufám, že v poklidu a nehoníte se za dokonalým úklidem, horami dárků apod. K vánocům dle mého názoru patří především klid, takže pokud máte chuť, zvolněte a pojďte se spolu se mnou podívat na zoubek produktům, které mi prošly rukama za uplynulý měsíc a také kus tohoto - tedy prosince.
Nikdy toho za měsíc (vlastně skoro dva) spotřebovat tolik nestihnu, ale na druhou stranu je to i dobře, že věcmi tolik neplýtvám. Jako první tu mám zubní pasty a balzám na rty.
Colgate Triple action je klasika za pár korun. Když jsem byla malá milovala jsem barevné pasty, i teď si je kupuji ráda a tato stojí myslím tak do 30,- Kč, víc ne a je fajn. 
Hodnocení: 7/10
Aquafresh High Definition stála myslím kolem 50,- Kč a slibovala bělící účinek, ten jsem žádný nezaznamenala a byla pro mě málo větrová, takže příště už bych ji mít nemusela. 
Hodnocení: 6/10
Balzám na rty s mangovou příchutí Lip Smacker mě příjemně překvapil. Vůně byla opravdu výrazná ovocná a i hydratace byla rozhodně znát, takže hodnotím jako povedený produkt, který bych si příště koupila znovu.
Hodnocení: 7/10
Sprchový krém Creamy Coconut stál myslím něco kolem 40,- Kč a kupovala jsem jej v Tescu, voněl kokosem a byl srovnatelný např. s Baleou, kterou mám moc ráda. V nabídce měli i mátový, na léto bych do něj určitě šla znovu.
Hodnocení: 7/10
Odlakovač bez acetonu Rival de Loop je zakoupený v Rossmannu a také stojí myslím kolem 40,- Kč. Svou funkci plní výborně, navíc ani tolik nesmrdí, protože je do něj přidaná kokosová vůně. Určitě bych ho koupila znovu.
Hodnocení: 8/10
Rimmel Stay Matte pudr si kupuji pořád dokola. Je to moje asi tak dvacáté balení, nekecám. Po lepším už ani nepátrám a jsem věrná tomuto pudru. Navíc miluju že mají i hodně světlé odstíny. Já si kupuji odstín 001 Transparent který je pro mě jako stvořený. Není úplně průsvitný ale zato je velmi velmi světlý. Koupila bych znovu? No ano!
Hodnocení: 9/10
Dermacol Lift and Matt krém byl určen jak na zmatnění pleti, tak na boj proti vráskám. No kde začít? Vrásky si myslím že nevyhladí, protože hydratace je malá, zároveň ale nematoval, spíš na pleti seděl a nevsakoval se. Konzistencí byl spíše na té hutné straně ale přesto nebyl výživný, spíš mi přišlo že pleť se pod ním dusí a ucpává, což se mi zanedlouho potvrdilo i úporným akné na bradě. Myslím že mi to způsobil tento proklatý krém. Takže koupila bych znovu? Ne a nechci ho ani zadarmo. Tohle zkrátka nikdy víc!
Hodnocení: 0/10

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem moc děkuji za komentáře, velmi si jich vážím. :-)