středa 18. dubna 2018

100% Pure - Organic Matcha anti-aging antioxidants emulsion tonique

To jsem vám tak nedávno přemýšlela, kolikáté vlastně budu slavit narozeniny. Né že bych si to neuměla spočítat, tak špatně na tom nejsem, ale když se mě jen tak z fleku někdo zeptá na věk, tápu a říkám si sakra, naposled jsem slavila 30, 31? Nebo 32? A najednou nevím J A taky si říkám, sakra proč se někdo ptá na věk, speciálně od chlapů je to prostě neslušné a omluvitelné možná tak u náctileté slečny. Naštěstí mi většina lidí hádá věk okolo 27 a to letos v létě budu slavit „už Kristovky“. Pominu-li, že ani duševně bych si takový věk netipla J, zřejmě bych si ho netipla ani po fyzické stránce. Nevím nakolik je to otázka genetiky, nějakého osobního přístupu, či péče o pokožku, důležité zřejmě budou všechny faktory.
Tím se oslím můstkem dostáváme k novince v mé skincare. Protože už hledám pro mou pleť něco s anti-aging vlastnostmi, ale pleť mám zároveň jaksi zamrzlou v pubertě, je to vždycky oříšek. Anti-aging krémy bývají pro mě moc těžké, mastné a má pleť se začne bouřit a vyhodí parádní pupínky a la návrat na střední.

Není tomu tak ale u 100% Pure - Organic Matcha anti-aging antioxidants emulsion tonique. Jo mega dlouhé názvy si firmy nějak užívají. Pokud vás v názvu zarazí slovíčko „tonique“, pak nejste sami. Přímo výrobce ho nazývá hybridem mezi tonerem a sérem. Pro mě osobně je to konzistencí tekutější lehký gelový krém / hustší sérum, nabité samými skvělými ingrediencemi. 

Tenhle zázrak v těžké skleněné a moc povedené lahvičce stojí 1.150,- Kč, ovšem cena je za plných 177 ml což je obrovské množství! Vzhledem k tomu, že na namazání celého obličeje stačí 1-2 pumpnutí, myslím že mám na rok vystaráno.


Vůně je svěží, silnější, což mi ani u péče nevadí, naopak mám voňavé produkty ráda a je „zelená“ jako lahvička. Na pleti je ovšem cítit jen chviličku, přesně tak, aby vám zpříjemnila ten okamžik nanášení, ale pak se ztratí, aby vás třeba už neobtěžovala. Při jednom pumpnutí a nanesení na pleť sérum rozetřete do okamžitě vstřebatelné tenoučké vrstvy. Je úplně lehoulinké, ale přesto krásně hydratační a také projasňující. Projasňuje ovšem ne takovým tím mastným, olejovým způsobem, ale asi jako když máte na pleti gelové sérum, či krém, takže pleť prostě vypadá šťavnatě a hydratovaně. Při dávce 2 pumpnutí už pleť natřete štědřeji, já sérum dávám i pod oči, někdy přes víčka, prostě komplet celý obličej. Vrstvička je už patrnější, z počátku trochu lepkavá a minutku trvá, než se vstřebá, i pak je ale produkt na pleti příjemný, nemastný a lehký. 



Organic Matcha lze použít jako denní i noční péči, pod oči a na krk, pod make-up, zkrátka je to všestranný krasavec. Mou pleť náchylnou k ucpávání pórů a maštění zbytečně nezatěžuje a nezpůsobuje pupínky. Teď ale nastává jediný kámen úrazu – tento produkt už firma 100% Pure vyřadila z nabídky a já jsem z jejich e-shopu koupila úplně poslední kousek. Chce se mi hystericky zakřičet jako ve filmu „Proooooooooooč! Proč se to muselo stát! J Doufám, že se třeba ještě najde nějaký e-shop, kde tenhle kousek bude skladem, nebo na něj narazíte u někoho v osobním výprodeji, přece jen blogerky a kosmetické maniačky mají tolik produktů, které nestihnou spotřebovat a pak jsou nucené je rozprodat… Pokud na něj tedy narazíte, moje doporučení bude jasné, okamžitě ho čapněte!

3 komentáře:

  1. To je škoda, že ho už nemají v nabídce :( Určitě bych si ho někdy koupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano.. sice mají spoustu novinek, ale ty jsou plné Aloe a to bohužel někomu nemusí dělat dobře. Určitě ale plánuju vyzkoušet něco dalšího a budu doufat že má pleť nálož Aloe zvládne :-)

      Vymazat
  2. Jop, přesně proto se bojím si nějakou kosmetiku až moc oblíbit - vždycky se stane, že ji přestanou vyrábět! :-D A s tím věkem to mám podobně... Taky vždycky chvilku přemýšlím... A "kristovky" máme stejně :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentáře, velmi si jich vážím. :-)