pátek 23. září 2016

Mega spotřebováno za celé léto 2016

Ahoj, zdravím vás dnes s mega článkem o vypotřebovaných produktech za celé léto. Doufám, že vám článek pomůže při rozhodování co koupit a čemu se raději vyhnout, protože vše jsem otestovala na vlastní kůži až do poslední kapky. Tak jdeme na tu kopu.

Zesvětlovač Syoss fungoval skvěle, nepřijde mi ani že by mi vlasy poškodil. Aplikoval mi ho kamarád kadeřník, na jednotlivé prameny. Čekali jsme tedy celkem dlouho (hodinu určitě), než prameny odbarvil, ale povedlo se a hodnotím ho kladně. Balení obsahuje plastovou míchací nádobku, která mi přišla rovněž praktická.

Hodnocení: 8/10
Schwarzkopf Live Color red mi bohužel nechytla tak, jak jsem si představovala. Chtělo to zřejmě vlasy úplně platinově blond, aby chytla jako na obrázku a vymývá se do zrzava. Na mých vlasech má velmi teplý podtón, což se mi nelíbí. Nebude to možná úplně chyba barvy, ale prostě si s odstínem mých vlasů nesedla.
Hodnocení: 5/10
Schwarzkopf Live Color Pink mám naopak ráda. Chytá moc hezky (na odbarvené vlasy). Samozřejmě se jako všechny zářivé barvy rychle vymývá, ale to už je jejich úděl. Musím ale říct, že v porovnání s jinými značkami, drží velmi obstojně, dokonce možná zatím nejvíc.
Hodnocení: 8/10
Kondicionér Balea Oil Repair jsem tu už jednou měla. Je moc příjemný, vlasy jsou po něm hladké, dobře se rozčesávají a krásně voní.
Hodnocení: 7/10

Jak sprchový gel Isana Sommer Dusche, tak mýdlo na ruce téže značky hodnotím jako fajn produkt. Sprchový gel voněl mangově a mýdlo na ruce mangovo-pomerančově, což jsou na léto příjemné vůně.

Hodnocení: 6/10
Mycí olej pro ženy od značky přírodní kosmetiky Karel Hádek byl moc dobrý. Pro intimní hygienu nepoužívám žádná mýdla ani gely z reklam a drogerie. Domnívám se, že to není nic zdravého. Tento olej voněl po bylinkách a Tea Tree, které také obsahoval. Byl velmi šetrný a určitě ho mohu doporučit. Na intimní partie bychom, dle mého názoru, měly používat co nejšetrnější přípravky s přírodním složením.
Hodnocení: 8/10
Dove miniatura spchového krému s vůní vanilky byla skvělá na cestování a jednalo se o průměrný produkt. S Dove mám ten problém, že z lahvičky se mi parfemace líbí, ale na kůži se změní v klasickou obyčejnou mýdlovou vůni a toto byl bohužel stejný případ.
Hodnocení: 5/10
Radox grapefruit a bazalka, to byla velmi neotřelá a svěží vůně a moc se mi líbila.
Hodnocení: 8/10

Třešňové tělové mléko Balea byla kdysi limitka a byl to porod tohle dopotřebovat. Už ho mám doma celé roky. Z počátku se mi vůně líbila, ale pak už mi začala lézt na nervy, ale bohužel s mým mazáním těla 1x měsíčně jsem neměla šanci ho spotřebovat dřív. Hydratace nic moc a složení také. Až dopotřebuji věci, které mám nakoupené, nebo jsem (a to je většina případů) je dostala, chci se rozhodně víc zaměřit na přírodní kosmetiku.

Hodnocení: 5/10
Pěna na holení Femina mi nevyhovovala vůbec. Byla řídká, nevoněla dobře, účel nakonec jakž takž splnila, ale nepoužívala jsem ji ráda a už bych ji nekoupila.
Hodnocení: 3/10
Gel na holení Balea růžový grapefruit je naopak skvělý. Pěna je bohatá a hustá a krásně voní.
Hodnocení: 10/10

Všemy opěvovaný odlakovač Cien měl sice zajímavý dávkovač a nehty odlakoval dobře, ale zrovna onen dávkovač mi někdy vážně nevyhovoval a tak jsem se vrátila k odlakovačům v klasických "nalívacích" lahvičkách.

Hodnocení: 7/10
Zubní pasta Alverde mě moc nenadchla. Chtěla jsem vyzkoušet přírodní zubní pastu a bohužel toto bylo zklamání. Jedná se ale jen o mé osobní preference a ty jsou takové, že pasta musí být velmi silně větrová a svěží. Tahle měla chuť velmi jemnou až mdlou a po vyčištění nezůstával v puse větrový a svěží pocit, který mám ráda. Příště už si ji kvůli tomu zřejmě nekoupím.
Hodnocení: 6/10
Saloos bio avokádový olej jsem používala na odličování. Oleje mi na odličování vyhovují, protože bez problémů rozpustí veškerý make-up, včetně tekutých matných rtěnek a všechny další nečistoty. Avokádový olej je vhodný pro suchou, citlivou i zanícenou pleť, při lupénce i neurodermatitidě a podporuje obnovu buněk a regeneruje pleť. Byla jsem s ním spokojená i když stále hledám ten pravý olej pro mě a většinou si vždy koupím jiný druh. Tento byl ale určitě dobrý a mohu jej doporučit.
Hodnocení: 8/10

Pudr Rimmel Stay Matte kupuji stále dokola a vyhovuje mi. Ráda bych našla i přírodní alternativu, ale zatím se mi to moc nedaří, takže zůstávám věrná tomuto.

Hodnocení: 9/10
Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic byla moc dobrá. Dělala hezké řasy a plastový kartáček byl tak akorát velký, se štětinkami hustě u sebe, což mám ráda, protože je to většinou záruka toho, že řasenka nebude slepovat, což zde platilo. Bohužel maličko opadávala, ale ne nijak dramaticky. Už mám raději verzi v černém obalu a kupuji ji, ale i tahle ve žlutém byla dobrá.
Hodnocení: 7/10
Balzám na rty Alverde brusinka a třešeň obsahoval maličké třpytky a rtům dodával šťavnatou červenou barvu. Krásně voněl, rty hydratoval a nemusím asi dodávat že se jedná o přírodní produkt. 
Hodnocení: 8/10

Ebelin vatové tamponky jsou mou stálicí, jsou ze 100% bavlny, což je pro mě hlavním kritériem a jsem s nimi dlouhodobě spokojená.
Hodnocení: 10/10
Balea peelingová maska 3v1 obsahovala zinek a kyselinu salicylovou, která by měla zamezovat výskytu pupínků. Používala jsem většinou jen jako peeling a byl to fajn produkt, ale nic z čeho by si člověk sedl na zadek.
Hodnocení: 6/10
Rival de Loop čistící proužky kupuji neustále a většinou je používám před nějakou akcí, večírkem atd. Vytáhnou z pórů všechen nahromaděný bordýlek a fungují tak, jak mají.
Hodnocení: 9/10
Rival de Loop hydratační plátýnkovou masku jsem měla poprvé. Chtěla jsem konečně taky zkusit plátýnkový typ masky. Byla fajn, i když co se složení týče, asi bych udělala lépe, kdybych si udělala čerstvou domácí masku, nicméně pleť trochu hydratovaná byla, pupínky mi po ní nenaskákaly, takže ano, dá se říct, že byla ok.
Hodnocení: 6/10
Vzoreček parfému Lolita Lempicka - Lolita Lempicka, který se krčí na fotce dole, mě přiměl k nákupu plného 100 ml balení tohoto úžasného parfému, takže víc už asi nemusím dodávat :-)
Hodnocení: 10/10
A to nejlepší na konec? Laidbare From Dusk Till Dawn sérum s vitamínem C bylo skvělé. Používala jsem jej na navlhčenou pleť na noc (jednak kvůli vitamínu C a také proto, že na na den by na mě bylo mastné) a ráno byla pleť krásná, hydratovaná, rozzářená a řekla bych že i taková sjednocenější. Pomáhalo urychlit hojení jizviček a ranek po likvidaci pupínků a složení bylo plné skvělých přírodních olejů a vitamínu C. Vůně byla příjemná bylinková a balení s pumpičkou také skvělé, protože se dalo jen malým zmáčknutím nadávkovat množství, které jste potřebovali. Krom toho, že značka Laidbare, vyrábí skvělé přírodní produkty, moc se mi u nich líbí i ty hravé názvy a také ceny, které jsou vcelku příznivé. 30 ml skleněnou lahvičku pořídíte za 466,- Kč a vydržela mi určitě rok, možná déle.
Hodnocení: 9/10

Zaujal vás dnes nějaký produkt?

2 komentáře:

  1. Koukám, že máš stejně jako já solidní spotřebu :)) Odlakovač Cien mi přijde průměrný a nechápu, co na něm každý má.. Ale zrovna ten dávkovač mi přijde fajn :D Hold, proti gustu... :) Jinak to sérum Laidbare jsem před nějakou dobou měla také a bylo moc fajn! Úplně jsem na něj zapomněla, vlastně jsem úplně zapomněla na celou tuhle značku! Takže děkuji za připomenutí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pěkně se mi to tu nakupilo a jsem ráda že jsem se toho mohla zbavit :-) U Cien odlakovače byla pumpička dobrá pro standardní odlakování, ale když člověk potřeboval menší úpravy a namočit jen vatovou tyčinku tak to moc praktické nebylo. Laidbare je moc fajn značka, mám od nich ještě krém Spot the Difference. Ráda bych teď vyzkoušela víc produktů přírodní kosmetiky.

      Vymazat

Všem moc děkuji za komentáře, velmi si jich vážím. :-)