úterý 31. května 2016

New in - Summer 2016 / Novinky pro léto 2016

Krásný den! Abychom si zpříjemnili to upršené počasí, přichystala jsem si pro vás nějaké novinky, které jsem si pořídila pro letošní léto. Léto je mým nej obdobím - mám ho spojené s výlety, dovolenou, mořem i českými rybníky, přírodou, zmrzlinou, melouny, sluníčkem, krátkými sukněmi a také mám narozeniny - prostě samé moje oblíbené věci. Udělala jsem si radost a na léto se trochu připravila, tak pojďme na to.

Poslední dobou řeším vlasy - jak nový účes, tak neustálý boj se suchou pokožkou hlavy a s tím spojené lupy. Snažím se používat přírodní šampony, bohužel dost mi pokožku vysušují, rozhodla jsem se tedy dát šanci i konvenčním. Jediná podmínka je - bez silikonů - ty jak víme do šamponu nepatří, protože zanášejí vlasovou pokožku. Tento Oriflame Milk and Honey šampon je tedy neobsahuje a měl by být vyživující, uvidíme jestli mé suché pokožce bude sedět, jak říkám, už zkouším vše.

Co se barvy a účesu týče - do teď jsem ve svých dlouhých vlasech nosila růžové ombré, ale konce již mám roztřepené, zítra mě kadeřník ostříhá a plánuji zkrácení alespoň o 10 cm. Růžovou barvu Live color přesto využiju, na růžový melír, který chci pouze do spodní partie vlasů (žádné pruhy po celé hlavě a la 90´). Barvu jsem již zkoušela, barevný výsledek je moc pěkný - samozřejmě vlasy musí být buď předem odbarvené a nebo přírodní blond. Vymývá se docela rychle, ale to je u těchto přelivů normální a jsem na to zvyklá.

Na péči po mytí jsem pořídila kondicionér od dánské značky přírodní kosmetiky Urtekram (ten název značky se mi moc líbí :-) ). Obsahuje samé skvělé složky jako je aloe vera a růžová voda a mě moc vyhovuje jeho aplikace buď po mytí na vlhké vlasy a nebo 2. den po umytí na suché vlasy, kdy můj vlnitý účes krásně oživí. 

Sprchový gel Dermacol s vůní višní jsem dostala a je to božská vůně - až dopotřebuji ten co je teď v koupelně, ihned přijde na řadu.
Sprchový peeling Oriflame také krásně voní, používám ho před depilací a je to takový průměr, rozhodně by mohl mít zrníček více.

Na fotku níže jsem zařadila pro inspiraci i magazín z Douglas. Make-up na titulce i modelka se mi ohromně líbí a modro-zlatý look určitě vyzkouším.

Sluneční brýle - pilotky, jsou z Gate, stály pár korun a cítím se v nich moc dobře.
Malá mýdélka mi přivezl kamarád z Bali jako suvenýr. V koupelně používáme na ruce jak tuhé, tak tekuté mýdlo, takže tohle tam poputuje také.
Řasenku Maybelline Push up drama jsem chtěla vyzkoušet - zatím moc pozitivních ohlasů nemá a tak jsem zvědavá, jak sedne mým řasám.
Nakonec Alverde a 2 osvědčené produkty. Preferuji odličování na mokro a tato pěna s limetkou a jablkem je moc fajn, už ji mám po druhé. Měsíčkový balzám na rty je má stálice - kupuji stále dokola a hned, jakmile mi dojde, běžím pro další, všem doporučuji a kupuji a pěji na něj jen ódy :-) Už ho používá i mamka a také přítel.

Tak to byly novinky, jelikož nemám instagram, přidávám ještě 2 random fotky z předchozího týdne.

V práci nám kolega dokáže takhle krásně zvednout náladu, to opravdu potěší. Jen víc pozitivních lidí!

A náladu si musíme udržovat i po práci :-) Vyhlášený Cosmopolitan - oblíbený to drink hrdinek Sexu ve městě, je k dostání už namíchaný v Marks and Spencer a byl moc dobrý. Oreo sušenky je pro mě hype, který moc nechápu, no vyzkoušela jsem je a příště raději sáhnu třeba po milovaných Lotuskách :-)


Čím si zpříjemňujete náladu vy? :-)

4 komentáře:

  1. Určitě bych brala fotku s růžovými vlasy, obdivuji každého, kdo se toho nebojí. :) Pěkné nákupy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já už jsem růžovou ve vlasech hodně zredukovala. Měla jsem do teď růžové ombré, ale už to chtělo ostříhat a momentálně mám jen několik růžových pramenů. Ještě nejsem úplně rozhodnutá co s vlasy dál, tak uvidíme jak to dopadne :-)

      Vymazat
  2. Ten kondicionér musím mať! :) Už len že je prírodný je super, ale hlavne ho netreba zmývať! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu jen doporučit :-) Jen úplně hladké vlasy jako klasický kondicionér nevytvoří, ale mám ho ráda i do suchých, jak jsem psala.

      Vymazat

Všem moc děkuji za komentáře, velmi si jich vážím. :-)