středa 27. dubna 2016

Obligátní "What is in my bag" / Co ukrývá za poklady moje kabelka

Ahoj všichni, tak už i na mě došlo s tímto blogerkami milovaným tématem - tedy co je v mé kabelce. U mě tenhle typ článků patří k oblíbeným, ačkoliv je to pořád to samé, ale občas najdu nějaký dobrý tip a nechám se inspirovat, tak snad se to podaří i mě :-)

Začnu u kabelky. Dlouhou dobu jsem se třásním vyhýbala, ale letos se mi v New Yorkeru moc zalíbila tahle kabelka přes rameno a začínají se mi líbit i boty na podpatku nebo letní sandály s třásněmi, takže to, že ještě rozšířím sbírku "indiánských" doplňků nevylučuji :-) Kabelka je dost prostorná a zároveň lehoučká a taková hravá, poslední dobou ji nosím opravdu ráda jen tak ke kalhotám, teniskám a bundičce do pasu.

Snažím se nosit s sebou co nejméně věcí a také se obsah samozřejmě liší tím, kam se zrovna chystám. Nafotila jsem vám takovou spíš "go to" verzi, tedy co nosím, pokud jdu večer někam posedět s kamarády, na koncert apod.
Nechybí samozřejmě mobil, kterým jsem fotila, takže na fotce není + k němu na cesty sluchátka, které takto spínám malým skřipečkem na vlasy. Je to skvělá vychytávka - už nikdy víc zamotaná sluchátka. Klíče, k těm asi nemusím nic říkat. Pepřový sprej - když se vracím z akcí občas sama, rozhodně se s ním cítím bezpečněji a ano nosím ho přímo v ruce připravená zmáčknout spoušť. V kabelce někde na dně by byl na prd a dost slýchám, že ho tam holky zapomínají, takže napravte to! Peněženka je z CA a je to klasická velká "kasírka" plná přihrádek, tak, jak to mám ráda :-)

Přesouváme se ke kosmetickým serepetičkám. Do práce, na nákup, do přírody apod. vynechávám parfém i rtěnku a nechávám je doma, na večerní akci ale nechybí. Parfém je taková kabelková verze - tento zrovna Avril Lavigne Black Star. Na to, že tuto zpěvačku vůbec nemusím a nic skvělého bych od ní neočekávala, tak parfém je vážně povedený a také dobře drží. Rtěnka na fotce je zrovna matný lip crem Jordana, který je vážně skvělý. Rty sice vysušuje, ale efekt i barva jsou top. Zrcátko je otevírací a má klasickou i zvětšovací stranu. Gumička na vlasy je od Ebelin a přes počáteční nenávist (kdy jsem si vyrvala snad půlku vlasů, protože jsem ji nemohla za boha sundat), si mě tyto umělohmotné gumičky celkem získaly, i když pro mě jsou vhodné jen na volný culík, vlasy vysoko mi neudrží. Kapesníčky jsou z DM z jejich zimní edice a jsou krásně jemné. Bez kapesníčků, co si budeme povídat, to moc nejde. Kolik z vás už na WC shánělo kapesníčky, když zjistili že chybí toaletní papír? Ano známe to všechny + já osobně kapesníčky používám také na zmatnění obličeje. Když už jsme u mé mastné pleti, nechybí ani pudr a tohle je moje stálice Rimmel Stay matte - asi milionté balení + labutěnka. Balzám na rty je od Alverde - voňavý brusinkovo-višňový, lehce zbarví rty a krásně vyživý. Obsahuje sice pár třpytek, ty ale naštěstí nejsou na rtech viditelné, takže doporučuji.

A to je ode mne vše, jak vidíte žádné tuny věcí netahám, ale základ musí být. Jak jste na tom vy? Máte nějaké své kabelkové nezbytnosti a vychytávky?

4 komentáře:

  1. Ja som typ človeka, čo so sebou nosí snáď všetko s takou tou výhovorkou ,,veď keby náhodou..." :D Vždy so sebou nosím antibakteriálny gel, pretože ten sa nikdy nestratí :) samozrejme nezabúdam na slúchatká, ktoré vždy spríjemnia cestu autobusom :) Mimochodom tá kabelka sa mi veľmi páči, mám dojem že podobnú som videla aj v H&M-ku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antibakteriální gel je skvělý a také ho občas nosím a třeba na festivaly, kde to s hygienou nebývá valné je to nutnost :-)

      Vymazat
  2. Nechtěla bys napsat nějakou recenzi na tu Jordana rtěnku? Saňulka.

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentáře, velmi si jich vážím. :-)